Betonsnijden

In deze workshop maakt u een tuinbeeld van plm. 25 x 25 x 35 cm uit zacht beton, wat moet uitharden. We beginnen met een kleivoorbeeld te maken, waarbij gekeken wordt of het ontwerp geschikt is voor beton. Ook kunt u een al bestaand voorbeeld meenemen op foto of een klein beeldje.

Heeft u geen idee? Dan zijn er genoeg foto voorbeelden om uit te kiezen.

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt het beton ontkist, het is dan nog zacht! En kan het ontwerp in het groot uitgesneden worden. Het is dus geen hakken in beton, maar snijden in zacht materiaal en zodoende geen zwaar werk en voor iedereen geschikt! Tijdens de workshop krijgt u uitleg over materiaal, ontwerp, uitharden kleuren etc.

Inbegrepen bij de cursus zijn:

  • Al het materiaal
  • Koffie of thee bij aanvang en een lunch (met soep en warme broodjes)
  • Professionele begeleiding

De workshop duurt van 10.30 tot plm 16.00 uur. De kosten zijn € 80,- voor een 35 cm hoog beeld en € 90,- voor een 50 cm hoog beeld. Bij boeking ga ik van een 35 cm beeld uit, indien hoger gewenst dit s.v.p. aangeven.

Het werkstuk moet nog 2 dagen blijven staan, dan kunt u het ophalen. Sokkels zijn tegen een kleine vergoeding maar helaas in beperkte mate ook te verkrijgen, om het geheel compleet te maken.

Gebruikelijk is dat u zich als groep aanmeld. U kunt dan zelf een datum uitkiezen. De workshop gaat alleen door als er 6 of meer personen zich hebben aangemeld. Als u zich aanmeldt via info@atelier-b.nl of op tel.nr 06 30623573 krijgt u zo spoedig mogelijk bericht.

De eerstvolgende workshop betonsnijden vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2022.

U kunt zich hiervoor individueel of met een groep aanmelden.